Catering van kookatelier Betty Blue
Matrozenbuffet € 22,50 p.p.
- hartige taart met Goudse boerenkaas, tomaat, ui
- hartige taart met broccoli, brie, cashewnoten
- waterkerssalade met knapperig gebakken pancetta, pistachenoten en verse dille
- tomatensalade met verschillende soorten tomaat
- warm gerookte zalm
- rundergehaktballetjes met pittige rode salsa
Schippers-walking dinner €30,00 p.p.
-
burrata met gegrilde druiven en venkelzaad
-
salade met gerookte forel, bramen en waterkers
-
risotto met groene asperges, munt en citroen
-
zomerfruit met gekarameliseerde champagnesabayon
Kapiteinsdiner €37,50 p.p.
- amuse met Hollandse garnaaltjes
- steak tartare van rund uit het Groene Hart met een koekje van Goudse boerenkaas
- buikspek van een duurzaam landvarkentje uit het Groene Hart, 16 uur gegaard in de oven met pompoenpuree, snijbonen en ingelegde venkel
- Hollandse aardbeien met aardbeiensorbetijs, aardbeiensaus en versgebakken schuimpjes
Het Schippers-walking dinner en het Kapiteinsdiner worden onderweg op verschillende locaties geserveerd.
Chefkok: € 49,50 per uur
We vinden het nog leuker om een menu te koken, speciaal afgestemd op uw wensen. Neemt u daarvoor contact op met Jolanda van Dongen van kookatelier Betty Blue via jolanda@betty-blue.nl,
Bel haar op 06-23983235 of kijk eens rond op de website www.betty-blue.nl